Den glade kontrakt

Udgivet den 7. maj 2024

Endelig har vi underskrevet ”en glad totalentreprisekontrakt” 😊

Den glade kontrakt er et begreb, vi har arbejdet med, lige siden generous blev stiftet.
 
Faktisk er det de aftaler, vi indgår, og den måde vi arbejder sammen på, der har motiveret til at stifte Generous, for at gøre op med stridsmål og retssager, som ofte kommer, fordi vi ikke har afstemt forventninger og i det hele taget afstemt, hvordan vi ønsker at arbejde sammen.
 
Derfor har vi forud for kontraktindgåelse introduceret en række håndslag, som vi mener er et vigtigt grundlag for det gode og inspirerende samarbejde, vi ønsker at opnå i ethvert team. Vi giver f.eks. håndslag på:

at vi kommer forberedt til samarbejdet
·      at vi ikke ønsker at spilde hinandens tid
·      at der arbejdes i gensidig respekt
·      at vi arbejder transparent
·      at vi kommunikerer klart og tydeligt – rettidigt

Du kan se vores håndslag her. Måske det kan inspirere 😉
 
Kontrakterne skal selvfølgelig indeholde den jura, der kan betrygge parterne, og ligeså skal økonomien være afstemt. Men en anden tryghedsfaktor er, at man forud for indgåelse af kontrakten, sammen arbejder sig igennem kontraktens ordlyd og også beskriver intentionen i samarbejdet.

Den proces skal prioriteres. Den tager måske lidt ekstra tid, fordi man skal til bunds i relationen – men det er givet godt ud!

Vi har, sammen med vores samarbejdspartner  Jesper Krarup, på vores fælles sag på Kollekollevej 39 i Værløse, lige indgået en glad totalentreprisekontrakt med Amstrup & Baggesen Entreprise A/S, som nu går i gang med projekteringen af 37 lejligheder, der skal stå færdige ultimo 2025/primo 2026.

En super fin proces, flot faciliteret af Winsløw advokater, som fra starten var helt med på ideen med den glade kontrakt.
 
Skønt at et langt udviklingsarbejde endelig bærer frugt, og med et intakt værdisæt, som forhåbentligt kommer til at sætte sine spor i hver en sten, der bliver lagt, så dem der i fremtiden skal bo i lejlighederne, fornemmer energien i det arbejde, der er lagt i processen fra start til slut. 💚