Loudliving
Loudliving er fast samarbejdspartner for Generous på de sager, der kræver, at noget ombygges eller rives ned. Loudliving arbejder aktivt med genbrugsmaterialer og hjælper byggebranchen med at genanvende byggeaffald, som stadig har en værdi. Det giver SÅ god mening, at man forud for en nedrivning får kvalificerede kræfter ud og screene for genanvendelige materialer. Finde løsninger for, hvordan vi kan bruge dem, så de får nyt liv. I LCA – (Life-cycle assessment) beregningerne tæller genanvendte materialer med 0 i CO2 aftryk. Så meget desto mere en grund til at genbruge!

Anette Krarup sidder i Loudlivings advisoryboard. Her arbejder hun blandt andet på at udbrede ”WeCare-bevægelsen” med WeCare Movement. Wecare repræsenterer individer og virksomheder, der har en løsning til nutidens og fremtidens udfordringer i bæredygtighedens navn. De omfavner og formidler informationer om de ildsjæle, der har gået og går en ekstra mil, for at udvikle og implementere reelle løsninger. WecareMovement bliver en forening, der ud over at skabe netværk og gode relationer, skal være et sted til den brede opfattelse af, at vi mennesker skal være sammen og udvikle os i den retning klimaet fortjener.

Loudlivings værdisæt er 1:1 kompatibelt med det, vi arbejder med i Generous development. Vi skal komme med reelle løsninger på de reelle problemstillinger, vi står i. Fra aflad til ansvar i øjenhøjde! Læs mere her: Forside – Loudliving