Det gode samarbejde

Udgivet den 15. juni 2023

Sommeren er i den grad over Danmark, og det er tid til at fremhæve nogle af de spændende sager, vi arbejder på i generous.

Kollekollevej

I Furesø kommune er lokalplanen for Kollekollevej 39 nu endelig vedtaget, og næste skridt er at sikre, at vi kan opføre de flotte boliger som Wilhelm Lauritzen har tegnet i en ordentlig kvalitet – og til den rigtige pris. Vi er i dialog med totalentreprenører for at nå i mål. Det er noget af en øvelse i disse tider, men vi er overbeviste om, at vi lykkes, så vi kan komme i gang med at projektere efter sommerferien og med en målsætning om et ’første spadestik’ ultimo 2023.

Billedet er en foreløbig visualisering

Søagerhusene

I Egedal Kommune er høringsfasen afsluttet, og lokalplanen for Søagerhusene er på dagsordenen til endelig vedtagelse efter sommerferien.

Der blev afholdt borgermøde d. 23. maj, og ca. 10 borgere mødte op med relevant input, som kommunen og vi lige nu arbejder på, så politikerne kan godkende lokalplanen i august måned.

Vi håber på at komme i gang med at bygge i første halvdel af 2024.

Billedet er en foreløbig visualisering

Tinghaveriet

Det gode samarbejde er altid højeste prioritet for os i generous. I Svendborg er vi udviklingsrådgiver på transformationen af Svendborg Bycenter, og målet er, at det kommende butikscenter, Tinghaveriet, skal være med til at binde det centrale Svendborg endnu bedre sammen. Derfor er det også helt naturligt, at vi netop nu har inviteret kommunens udstilling om fremtidens havn indenfor i centeret. Frem til sommerferien kan man se udstillingen i centeret og på den måde få et overblik over visionen for fremtidens havn i Svendborg. Det er vigtigt for os, at vi står sammen om at udvikle Svendborg.

Thurinerhusene

Projektet på Thurø er nu inde i næste fase. Der er opnået byggetilladelse så NPV nu, langt om længe, kan få lov til at gå i jorden, og de smukke huse indenfor de næste 15 måneder kan stå færdige og invitere de spændte købere indenfor. Vi glæder os til at følge byggeriet og se det færdige resultat af projektet, som vi har været en del af lige fra begyndelsen.

Vi ønsker alle en skøn sommer.