GLÆDELIG JUL

Udgivet den 19. december 2023

Så er der igen gået et år!

Tiden går så stærkt, og det er derfor et bevidst valg at stoppe op og reflektere, for ellers løber man foran sine erfaringer for at nå næste mål – uden man får erfaringerne med sig. 

I generous har vi en målsætning for 2024 – vi vil reflektere. Vi vil træde mere ind i debatten om, hvordan vi passer bedst muligt på hinanden og på vores jord. Se på de bæredygtige løsninger i alle retninger og arbejde med egen adfærd. Med afsæt i vores værdisæt vil vi i hvert eneste projekt gøre vores allerbedste for, at alle i teamet reflekterer over egen adfærd, og det aftryk vi sammen sætter. Hvis alle gør sit bedste, så når vi rigtig langt.

Vi har været meget taknemmelige for at deltage i flere vigtige og aktuelle debatoplæg i årets løb.

Business Arena Copenhagen 2023

Under overskriften, “Hvordan bliver vi bedre til at skabe fremtidens byer og boliger i fællesskab?”, deltog generous i afslutningsdebatten på Business Arena Copenhagen 2023. Det var en fornøjelse at dele de erfaringer, som vi har fra de mange gode processer, vi har været del af, med målet at skabe den gode by. Omdrejningspunktet i debatten var ord som generøsitet, ordentlighed, gensidig respekt, tillid, glæde og stolthed, hvilket alle er kerneværdier i generous, og de værdier som vi ønsker at tilføre de boliger, bygninger og byrum, vi giver tilbage til samfundet.

Det er i processen, der skal gives plads til de gode ideer og de kreative tanker, som med det rette team af fagligheder, og et tæt samarbejde med kommunen, skal formes til det projekt, der kan gennemføres indenfor den til rådighed værende økonomi. At skabe i fællesskab er med til, at vi fører kvalitet ind i vores projekter. “Nobody is perfect, but a team can be” 🙂

Tak igen til Estate Media Danmark for invitationen og til Jens Heslop og Lasse Lind for en inspirerende debat, dygtigt ledet af Thomas Buch-Andersen.

Regenerativ ledelse

En anden vigtig event var Danmarks største bæredygtighedsevent for byggeri og arkitektur, Building Green i Forum, København. Her var generous inviteret til at deltage i den spændende debat om regenerativ ledelse. Regenerativ ledelse er et svært begreb (ikke kun at udtale), men det er, ikke desto mindre det eneste rigtige, hvis vi skal tale regenerativt byggeri. Vi er nødt til at se på vores organisation og projektstyring for at skabe rum og overskud til at gennemføre de rigtige løsninger i selve byggeriet. Og i vores bog starter alt med egen adfærd.

Debatten blev til en podcast, som man kan lytte til her: https://www.byensnetvaerk.dk/da-dk/nyheder/arkiv/2023/byens-podcast-regenerativ-ledelse-hvad-kan-vi-l%c3%a6re-af-naturen.aspx

#byensnetværk#buildinggreen#regenerativledelse

#regenerativtbyggeri #vistartermedegenadfærd

Vi ser frem til at fortsætte med at engagere os i debatten i 2024.

Generous ønsker alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår!