Thurinerhusene

Svendborg

Den lille landfaste ø, Thurø, er forbundet med kulturbyen, Svendborg, via en dæmning og har en helt unik beliggenhed, som på en og samme måde er naturskøn og bynær. Med sine blot 7,5 km2 er den lille sydfynske perle en del af Svendborg og hjemsted for ca. 3.500 thurinere.

Med en helt unik beliggenhed i vandkanten opføres 39 skønne, svanemærkede boliger – ThurinerHusene. Boligerne varierer i størrelse fra ca. 90 til 240 m² – fordelt på syv sydvendte huse – alle med den mest fantastiske og uhindrede udsigt ud over det Sydfynske Øhav, privat p-plads samt mulighed for egen bådplads i den private havn.

ThurinerHusene bliver opført med omsorg for både miljø og de mennesker, der skal bo der. I alt fra materialevalg til udformning, er der taget hensyn til komfort, indeklima og energiforbrug.

I ThurinerHusene kan du bo hele året, omgivet af det smukkeste lys og med naturen og vandet som nærmeste nabo. Her kan du leve det gode, aktive liv ved vandet og nyde Svendborgs rige kulturliv eller bare søge herhen, når du skal slappe af og finde ro fra en hektisk hverdag.

Teamet består af:
Udvikler og bygherre: NPV A/S
Medudvikler: generous development
Arkitekt: Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Rådgivende ingeniør: COWI