SØAGERSKOLEN

Website: soeagerhusene.dk

Et nyt boligområde i Smørumnedre

Generous Development går nu i gang, sammen med Egedal Kommune og vores team, at folde stedets potentiale ud og skabe rammerne for det nye boligområde. Grunden er ca. 35.000 m2. Hvor meget bebyggelsen ender med at blive afhænger af den kommende tids bearbejdning af projektet. Det vi ved er, at det bliver et grønt boligområde med udgangspunkt i bæredygtighed og de 17 verdensmål.

Søagerskolen skal omdannes til et nyt skønt og bæredygtigt boligområde, hvilket skal afspejle sig i lokalplanen. Når en skole lukker og skal rives ned, efterlader det et tomrum i lokalmiljøet. Ikke bare fysisk men også socialt. Skolen er stedet, hvor man danner relationer på alle niveauer på tværs af alder og køn. Der skal skabes et nyt nærmiljø, der så vidt muligt erstatter den funktion og inviterer til at møde sine naboer.

Generous Development har samlet et stærkt og dedikeret team til denne opgave. Et team, hvis medlemmer alle repræsenterer stor erfaring og gode værdier i forhold til byudvikling og indpasning i et eksisterende område. Udvikler: generous development, Arkitekt: Årstiderne Arkitekter, Ingeniør: Sweco, Urbanist: Niels Bjørn, Social byudvikler: Helles & Docherty, Entreprenør: Jönsson Entreprise A/S, Nedriver: J. Jensen